Havermoutpap met frambozen en chocolade

Havermoutpap met Frambozen en Chocolade uit

Ingrediënten

  • 55 gram biologische havermout
  • 200 ml amandel- of sojamelk (ongezoet)
  • 1 el spelt- of tarwezemelen
  • 10 gram donkere chocolade (min. 70% cacao)
  • 1 kop frambozen (uit de diepvries)

Bereiding

Doe de havermout in een kommetje met de melk.

We doen de frambozen erbij en zetten alles goed door elkaar.

Als je verse frambozen gebruikt moeten ze nu nog niet mee in de microgolf. Die doen we er pas bij als de havermoutpap de eerste keer uit de oven komt. Dit gaat 2 minuten de microgolf in en ik laat het daarna nog even wellen terwijl ik sinaasappelsap pers.

We nemen een fijne rasp en raspen er de chocolade over. Ook de zemelen mogen er nu bij.

Zet alles weer goed door elkaar en zet nog een minuutje in de microgolf of iets langer als je het liever wat warmer hebt.

Bron: www.legourmandbelge.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *