Havermoutpap met chocolade en sinaasappel

Havermoutpap met Chocolade en Sinaasappel

Ingrediënten

  • 50 gram biologische havermout
  • 200 ml ongezoete melk naar keuze (havermelk, amandelmelk…)
  • 5 gram donkere chocolade met minstens 70% cacao
  • 1 el ongezoete sinaasappelmarmelade
  • 1 el tarwezemelen
  • Amandelschilfers

Bereiding

We doen de havermout met de melk in een kommetje. Dat mag een 5 à 10 minuten pruttelen op een rustig vuurtje tot het de consistentie bereikt heeft die je wilt. Daarna mogen de chocolade, de zemelen en de marmelade erbij. Roeren tot de chocolade gesmolten is en alles netjes dezelfde kleur heeft. Amandelschilfers erover en klaar.

Bron: www.legourmandbelge.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *