Havermout ontbijt muffins met banaan en blauwe bessen

Havermout ontbijt muffins

Ingrediënten voor de havermoutmuffins met blauwe bessen en chocolade (6 stuks)

  • 2 eieren
  • 2 rijpe bananen
  • 6 eetlepels havermout
  • 6 eetlepels water
  • flinke snuf kaneel
  • 2 flinke theelepels (met kop) biologische cacao
  • 6 eetlepels bevroren blauwe bessen
  • extra nodig: muffin tray

Bereiding van de havermoutmuffins

Verwarm de oven voor op 180 graden. Pureer de eieren, bananen, havermout, water, kaneel en cacao in een blender tot een egale massa.

Vet een muffin vorm in en leg op elke vorm een eetlepel blauwe bessen. Giet het beslag er vervolgens overheen.

Bak de muffins bruin en gaar in 25-30 minuten. Eet smakelijk!

Bron: Lekkeretenmetlinda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *