Havermoutpap met appel en kaneel

Havermoutpap met appel en kaneel

Ingrediënten voor havermoutpap met appel en kaneel voor 2 personen

  • 1 kleine appel, in stukjes gesneden in de schil
  • 500 ml plantaardige melk, bijvoorbeeld rijstmelk
  • 80 gr havermout
  • Twee tl kaneel
  • Twee tl biologisch maca poeder
  • Twee handjes rozijnen
  • Twee el kokossnippers
  • El cacao nibs

Bereiding

Verwarm de rijstmelk in een pannetje en roer de havermout hier doorheen. Voeg gelijk het kaneel, de rozijnen en de appel (in stukjes in de schil) toe. Roer het goed door elkaar en zet het vuur laag en laat het voor twee minuten op het vuur staan. Roer het af en toe door met een houten lepel.

Haal de pan van het vuur en roer de maca poeder er doorheen. Verdeel de havermout over twee kommen en garneer het met kokossnippers en cacao nibs of iets anders lekkers (bijvoorbeeld zwarte chocolade snippers)!

Bron: www.puursuzanne.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *