Appeltaart havermoutpap met rozijnen

Appeltaart havermoutpap met rozijnen

Ingrediënten voor appeltaart havermoutpap met rozijnen voor 1 persoon

  • 4 el havermout
  • 200 ml amandelmelk
  • 50 ml water
  • 1 appel
  • 1 el rozijnen
  • 1 el kaneel

Zo maak je de havermoutpap

Maak de appel schoon, schil deze, verwijder het klokhuis en snijd de appel in blokjes. Doe alle ingrediënten bij elkaar in een kleine pan en breng het geheel aan de kook. Laat het geheel daarna 10 minuten doorkoken op middelmatig vuur. Zorg dat je regelmatig roert om aanbranden te voorkomen. Giet daarna het geheel in een kommetje en geniet van je appeltaart havermoutpap!

Bron: www.bettyskitchen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *