Havermoutkoeken met amandelen en kokos

Havermoutkoeken met amandelen en kokos

Ingrediënten voor 12 havermoutkoeken met amandelen en kokos

  • 2 bananen
  • 100 gr havermout
  • 35 gr gehakte amandelen
  • 40 gr kokos
  • 25 gr cranberry’s
  • 20 gr kokosvet

Bereiding van de havermoutkoeken

Verwarm de oven voor op 180 graden op hetelucht stand. Prak de banaan glad met een vork, voeg alle ingrediënten toe en meng het door elkaar. Laat het kokosvet smelten en meng dit door het deeg.

Bekleed een bakplaat met bakpapier. Vorm met twee lepels 12 hoopjes van het deeg op de bakplaat en druk ze iets aan met de bolle kant van de lepel.

Bak de havermoutkoekjes in ongeveer 15 minuten af in de voorverwarmde oven. Laat ze afkoelen en geniet ervan!

Variatietips

De basis van deze koekjes bestaat uit banaan en havermout, maar je kunt er voor de rest aan toevoegen wat je zelf lekker vindt! Denk aan stukjes zwarte chocola, cacaopoeder, walnoten, etc.!

Bron: www.uitpaulineskeuken.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *