Havermout mug cake met banaan en walnoten

Havermout mug cake met banaan en walnoten

Ingrediënten voor 1 havermout mug cake met banaan en walnoten

  • Een halve banaan
  • 1 ei
  • 3 el havermout
  • Honing (zonder honing is dit recept nog steeds lekker en bovendien Voedselzandloper proof).
  • 4 walnoten

Zo maak je de havermout mug cake

Prak de halve banaan in een kom en voeg het ei en de havermout toe. Roer dit en prak het samen tot een geheel. Voeg vervolgens eventueel de honing naar smaak toe. Breek de walnoten in kleine stukjes en voeg dit aan het mengsel toe. Roer weer tot het een geheel wordt.

Doe het beslag daarna in een klein schaaltje of kopje en zet het voor twee minuten op 1000 watt in de magnetron. Je kunt er ook voor kiezen om het voor 15 in een voorverwarmde oven op 175 graden (hetelucht stand) te zetten.

Als het klaar is zet je het kopje of het schaaltje op de kop op een bordje en je bent klaar! Eet smakelijk!

Variatietips

Naar smaak: kokossnippers, kaneel of cacaopoeder.

Bron: www.fitgirl.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *